Prinsesje

Hoezo wil je eten / in de zon liggen / de krant lezen / slapen / tv kijken / lezen / computeren / een eigen leven hebben? Heb je je functieomschrijving niet gelezen ofzo?

Je wordt geacht 24/7 ter beschikking te staan aan mij en mij alleen.

Ik moet altijd op je schoot kunnen liggen, ongeacht het moment van de dag. En vooruit, op je schouder mag ook wel. Als het dan echt niet anders kan. Maar als ik dan mijn nagels in je nek zet, als blijk van waardering, ga je die toch niet wegduwen zeg!

En als ik niet op je schoot of schouder lig, word je geacht mij te voorzien van een excuise maaltijd.

Verder dient mijn toilet dagelijks schoon gemaakt te worden, bij voorkeur twee maal daags. Doe je dat niet dan is het je eigen schuld als ik op het randje blijf staan en ernaast plas. Ik ben nu eenmaal een prinses en ik blief geen vieze voeten!

Voorlopig heb je nog een lange weg te gaan, waardeloos stuk personeel dat je dr bent!

Een eigen leven hebben. Tssss. Wat denk je wel niet zeg!

Doenja

6 gedachten over “Prinsesje”

  1. We weten weer helemaal wat mevrouw de kat er allemaal van vindt haha. Erg leuk omschreven! En op de foto’s te zien, zit ze helemaal aan je vastgeplakt 😉

  2. Hahaha, tja dat is dan duidelijk he, krijg je dan ook nog wel een leuk salaris van hare koninklijke hoogheid???

Reacties zijn gesloten.