Nieuwjaar

Eigenlijk kan ik er kort over zijn. Ik tel de minuten tot middernacht. Tot het einde van dit jaar. Wat wil ik het graag achter me laten. Dit jaar waarin verdriet, depressie en eenzaamheid een hoofdrol hadden. Wat zeg ik. Bijna de enige rol hadden.

Nog nooit heb ik zo uitgekeken naar de jaarwisseling. Nog nooit zo verlangd naar een nieuwe start. Wat natuurlijk niet direct betekent dat er geen verdriet, depressie en eenzaamheid meer is als de wijzer aan de andere kant van de 12 staat. Het zou fijn zijn, maar de realist in mij weet beter.

Maar toch. 2013 was een zwaar jaar. Letterlijk en figuurlijk het zwaarste jaar van mijn leven.

De leermomenten, lessen en inzichten neem ik mee naar 2014. De ballast laat ik achter in 2013.

Dag 2013. Tot nooit!

Hallo 2014. Laten we er een licht jaar van maken!

5 gedachten over “Nieuwjaar”

  1. Ik doe met je mee. Vanaf januari een persoonlijk coachingstraject. Weg met die depressie!

    Xx

Reacties zijn gesloten.