Ander kleurtje hier, nieuwe opmaak daar…

Bijna anderhalf jaar geleden schreef ik hier voor het laatst. Door veiligheidsproblemen en achterstallig onderhoud kon ik lange tijd niets meer doen met mijn blog. Er waren genoeg onderwerpen om over te bloggen (wat ik een beetje op Facebook deed), maar ik had niet de puf om uit te zoeken hoe ik de boel weer op een rijtje kon krijgen.

Uiteindelijk bleek dat een kwestie van ‘gewoon springen’ te zijn en werkte alles binnen 5 minuten weer als een zonnetje. Als ik dat toch eens eerder had geweten. 😉 Hier en daar heb ik wat zaken aangepast, maar de basis is nog hetzelfde. Simpel en overzichtelijk. De inhoud vind ik belangrijker.

Ik hoop die weer vaker te kunnen toevoegen. Omdat bloggen toch ook een fijne uitlaatklep kan zijn.

4 gedachten over “Ander kleurtje hier, nieuwe opmaak daar…”

Reacties zijn gesloten.