To blog or not to blog…

… dat was de vraag die ik mezelf de afgelopen anderhalf jaar veelvuldig heb gesteld.

Niet dat er niets was om over te bloggen. Eerder omdat het te veel en te overweldigend was. Al mijn energie ging naar overeind blijven en uiteindelijk lukte ook dat niet meer. Daarnaast ging het niet alleen over mij en wist ik niet hoe ik daar een goede balans in kon vinden.

Toen ik een paar maanden geleden bericht kreeg dat ik mijn domein moest verlengen, hakte ik de knoop door en besloot ik te stoppen met deze website.

Mijn eerste website was een ‘Space’ bij MSN, gestart in september 2005. Daarna ben ik via allerlei omzwervingen en met een pseudoniem in 2012 bij mijn eigen domein uitgekomen. Er waren periodes waarin ik veel blogde en er waren tijden waarin het hier stil was. Zoals de afgelopen bijna drie jaar.

Of het nu helemaal klaar is met bloggen? Ik ben er nog niet uit, maar voor nu is het goed zo.

Bedankt voor al jullie lieve reacties onder de 54 blogs die ik hier publiceerde én voor zover aan de orde ook op mijn eerdere webplekken.

We’ll meet again, don’t know where, don’t know when…

We'll meet again

5 gedachten over “To blog or not to blog…”

Reacties zijn gesloten.